Vianen KVS B.V.

Wij produceren onze ventilatieproducten en luchtfiltersystemen in Nederland en installeren over de hele wereld in restaurants, hotels, cruiseschepen, luchthavens, hotels, ziekenhuizen, gevangenissen, tentoonstellingscentra en openbare gebouwen. Constante innovatie en training van onze projectmanagers en ingenieurs zorgen ervoor dat onze klanten een hoogwaardige, deskundige installatie krijgen zonder rommel of gedoe. Dat is wat onze klanten het meeste waarderen.

Innovatie
De inzet en vastberadenheid van de afgelopen jaren hebben ertoe geleid dat Vianen is uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd merk dat de betrouwbaarheid en kwaliteit van Made in Holland exporteert met daadkracht en methodiek in een groeiend perspectief van internationalisering. Met trots introduceren we de Vianen App, die wordt aangepast aan de eisen van uw keuken en functies kan bevatten voor de Vetec Efficiency Unit en het Maestro Kitchen Management System.

Visie
Uitblinken in kwaliteit, eerdere serviceniveaus overtreffen, creativiteit en innovatie stimuleren, het milieu beschermen. Vianen geeft om het milieu en besteedt steeds meer aandacht aan energiebesparing.
Samen met andere grote merken in de horeca is Vianen klaar om de markt te leiden naar het gebruik van zeer energiezuinige producten, wat zich vertaalt in een lager verbruik en echte besparingen voor de eindgebruiker.

Contactformulier

    Adres

    Finse Golf 18
    3446CK Woerden, Utrecht