Vitrines en koelapparatuur die het mogelijk maken om de klant gekoelde producten te presenteren.
Waarom heb ik het nodig?
Om de kwaliteit van je gekoelde producten te garanderen. Tegelijkertijd kan je ze op een visueel aantrekkelijke manier presenteren aan je klant, wat de omzet verhoogt.
Waar moet ik op letten?
Let bij aanschaf van koelvitrines op het formaat en het type product dat je wilt koelen. Koelingselementen zitten aan de boven-, achter- of onderkant en koelingssystemen kunnen open of gesloten zijn. Verder kan er gekozen worden tussen statisch koelen of met luchtstroom. Statisch koelen helpt het voorkomen van uitdroging van kwetsbare producten.
Het aanschaffen van nieuwe koelingsapparatuur kan goedkoper zijn dan je denkt, vind hier meer informatie.
Vergroot jouw kennis, verbeter de keuken
Grote ambities, kleine keukens bij coffeecompany
Coffeecompany is al sinds 1996 een bekende naam onder koffieliefhebbers. De eerste vestiging opende aan de Leidsestraat in Amsterdam.…
Een kijkje in de keuken
In Antwerpen opende vorig jaar Dojo 2.0, een Japanse omakase waar het op zeer hoog niveau dineren is, uiteraard met gerechten met Japanse…
Eerbetoon aan Tokio
In het hart van Rotterdam vind je Duke of Tokyo en Izakaya Duki. Een bijzondere plek waar karaoke en de verfijnde Japanse keuken elkaar…