Vitrines en koelapparatuur die het mogelijk maken om de klant gekoelde producten te presenteren.
Waarom heb ik het nodig?
Om de kwaliteit van je gekoelde producten te garanderen. Tegelijkertijd kan je ze op een visueel aantrekkelijke manier presenteren aan je klant, wat de omzet verhoogt.
Waar moet ik op letten?
Let bij aanschaf van koelvitrines op het formaat en het type product dat je wilt koelen. Koelingselementen zitten aan de boven-, achter- of onderkant en koelingssystemen kunnen open of gesloten zijn. Verder kan er gekozen worden tussen statisch koelen of met luchtstroom. Statisch koelen helpt het voorkomen van uitdroging van kwetsbare producten.
Het aanschaffen van nieuwe koelingsapparatuur kan goedkoper zijn dan je denkt, vind hier meer informatie.
Vergroot jouw kennis, verbeter de keuken
Horecava 2026
Waar anders ontmoet je ruim 60.000 horecaprofessionals in 4 dagen? Op Horecava vind je alles om als ondernemer in de toekomst succesvol te…
Smart kitchen op Schiphol
Wie op Schiphol een cappuccino bestelt of een vers broodje scoort bij STACH, staat waarschijnlijk niet stil bij de indrukwekkende machine die…
Het juiste water, het juiste resultaat – omgekeerde-osmosesystemen voor hotels en gastronomie
Zonder het juiste water verloopt er in gastronomie en hospitality weinig zoals gepland – of het nu gaat om afwassen, bakken of koffiezetten.…