Over Grootkeuken

Ga jij starten met een nieuwe horecaonderneming of wil je topprestaties leveren met de juiste keukenapparatuur? Bij het inrichten van een grootkeuken voor een bar, restaurant, supermarkt of kantine komt veel kijken!

Grootkeuken.nl helpt je met het inrichten van de beste professionele keukens (voor in de horeca) en te voldoen aan de wet- & regelgeving. Op Grootkeuken.nl worden de belangrijkste trends van de professionele keukenwereld uitgelegd. En tips waar je wat mee kunt. Of je nu interesse hebt in smart kitchens, inductiekookplaten of het beste keukendesign, je bent hier op het goede adres.

Kennisplatform Grootkeuken.nl is een initiatief van Grootkeuken Nederland, de brancheorganisatie voor grootkeukenleveranciers, fabrikanten en servicespecialisten. Achter Grootkeuken.nl zit een onafhankelijke webredactie van experts uit de markt. Verschillende veteranen uit het vak vertellen het verhaal. Jaap de Graaf, Puck Kerkhoven, Wouter Verkerk en Gijsbregt Brouwer zijn bekend binnen de branche. Ze belichten allen een specifieke kant van keukenland en brengen de belangrijkste grootkeukentrends in beeld.

Blijf op de hoogte via onze artikelen op Grootkeuken.nl!

Personeelsbeleid