Van Zutphen Koelvriesservice B.V.

Een professionele keuken met apparatuur schaf je niet zomaar aan. Dit moet  aansluiten bij de manier van werken. Je moet aan veel zaken denken vanaf de binnenkomst, voedsel bereiden en de afwas. Dat iedereen zo efficiënt mogelijk kan werken in de keuken. Om jou te begeleiden bij de aanschaf van een professionele keuken of apparatuur maken we gebruik van meer dan 35 jaar ervaring. We weten precies wat er nodig is en welke punten belangrijk zijn. Van Zutphen Service  B.V. is een landelijke  onafhankelijke servicepartner  met drie divisies:

 • Grootkeuken
 • Vending
 • Koelvriesservice

Hierdoor is Van Zutphen Service B.V.  in staat om grootkeukenapparatuur te repareren, onderhouden en te plaatsen, maar ook uw koeling of koffie apparatuur. Wij bieden landelijke service aan alle voeding gerelateerde apparatuur in uw professionele keuken.
Van Zutphen Service B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud,  zodat uitval voorkomen wordt.

Van Zutphen Service bestaat nu ruim 35 jaar. Ondertussen zijn we met 30 ervaren werknemers, zowel op kantoor als monteurs op locatie. Geen dag is hetzelfde doordat we werkzaam zijn in verschillende branches met verschillende apparatuur. Niets zo belangrijk om te kunnen rekenen op de apparatuur en je service partner.En dit doen we samen met een team vanuit ons kantoor en werkplaats in Veghel. Onze monteurs zijn werkzaam door heel Nederland.

 

Contactformulier

   

  Adres

  Binnenveld 11
  5462GK Veghel, Noord-Brabant