Hakvoort Professional – Vlissingen

grootkeuken

Met gepaste trots mag Hakvoort Professional zich de grootste totaalleverancier voor de horeca- en grootkeuken noemen. Het bedrijf levert doordachte keuken-concepten en kwaliteitsapparatuur voor de veeleisende professional inclusief service en onderhoud.

In één van de 6 showrooms – verspreid door het hele land – kunt u zich oriënteren en laten inspireren door het uitgebreide assortiment. De adviseurs van Hakvoort Professional staan voor u klaar met doordacht advies en passende oplossingen. Uiteraard behoort een vrijblijvend bezoek bij u op locatie tot de mogelijk.

In de webshop kan 24/7 apparatuur worden besteld. Zowel online als offline kunt u rekenen op de ruim 50 jaar ervaring van de horeca- en grootkeukenleverancier.

Onze sporen als horeca- en grootkeuken specialist hebben we sinds 1965 verdiend. Oprichter Jan ‘de bakker’ Hakvoort had een filosofie: ‘Goede horeca apparatuur moet voor iedereen snel bereikbaar zijn’. Zijn zonen houden deze filosofie nog elke dag springlevend. De 6 vestigingen met technische service door heel Nederland en een webshop met ruim 10.000 producten zijn daarvan het bewijs.

Het geheime recept van het familiebedrijf is naast gedrevenheid, vakkennis en passie vooral de flexibiliteit om continu scherp te blijven op de veranderingen in de markt. Met 230 medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan de beste professionele keukens van Nederland en ver daarbuiten.

Bezoek onze vestigingen in Emmeloord, Rotterdam, Vlissingen, Venlo, Groningen & Amsterdam

Adres

Bedrijfsweg 9
4387PD Vlissingen, Zeeland