Buram Electro B.V.

Buram Electro B.V. importeert Liebherr koel- en vriesapparatuur en Scotsman ijsmachines in Nederland. In 1954 begon Liebherr met de productie van huishoudelijke koel- en vriesapparatuur en behoort tegenwoordig tot één van de toonaangevende Europese fabrikanten. In datzelfde jaar werd Liebherr Nederland N.V. opgericht wat later Buram Electro B.V. zou gaan heten.

Al meer dan 60 jaar
Vanaf het allereerste begin werden Liebherr koel- en vrieskasten exclusief voor Nederland geïmporteerd en gedistribueerd.  En tegenwoordig is Buram Electro een dochteronderneming van Liebherr. Als specialist in koelen en vriezen omvat ons assortiment ruim 350 verschillende huishoudelijke Liebherr koelkasten, diepvrieskasten en wijnkasten en bijna 300 modellen voor professioneel gebruik in o.a. horeca, medische zorg en laboratoria en bakkerijen. Met meer dan 400 verschillende modellen is Liebherr fabrikant van ’s werelds grootste en meest innovatieve assortiment koel-, vries- en wijnkasten. Scotsman is al meer dan 60 jaar marktleider op het gebied van hoogwaardige ijsmachines voor professioneel gebruik.

Cooling is our business
Alle professionele apparaten zijn speciaal ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik. Professionele koel- en vriesapparaten van Liebherr en Scotsman bieden niet alleen zeer goede prestaties maar doen dat ook tegen de laagst mogelijke verbruikskosten. En natuurlijk zijn onze koel- en vriesproducten betrouwbaar. Kwaliteit tot in het laatste detail.

 

Contactformulier

    Adres

    Handelsweg 30
    1422DW Uithoorn, Noord-Holland