De toekomst van koken
Merlijn Amaro is het beste te omschrijven als een manusje-van-alles. Hij is mede-eigenaar van Keilecafé en Bitter in Rotterdam en als cateringchef staat hij met zijn team bij verschillende…
Marcel Beijerling zit dicht op het vuur
Marcel Beijerling is een bekende chef in het Rotterdamse horecalandschap. Hij heeft bij restaurants gewerkt zoals Lux en De Harmonie, was tien jaar eigenaar van De Machinist in Rotterdam-West…
Koken met golven
De kuiten van Alexander Wong zijn behoorlijk gespierd sinds hij executive chef is bij de Rotterdamse rondvaartmaatschappij Spido.
Dertig zzp’ers verenigd in één megakeuken
Je verdwaalt er nog net niet maar het scheelt niet veel. De deelkeukens van Food Union in Haarlem en Rotterdam zijn mega. Voor 750 euro per maand zijn de abonnees van alle gemakken voorzien én…
Voor elke allergie een aparte keuken
In het Radboudumc hoeft dankzij zijn horecapartner Vermaat Groep niemand zich nog langer in te houden aan de eettafel. Diabetici, veganisten, zij die kampen met een lactose-intolerantie of…