Meten is weten
In de VS hebben twee collega’s die ooit achter de slimme Nest thermostaat zaten, een nieuw product op de markt gebracht. Het heet Mill en is een slimme afvalbak voor in de keuken. Nou ja,…
The Villy, dorpse gezelligheid in de grote stad
The Villy werd in opdracht Vastgoedbedrijf CBRE werd door het ontwerpbureau Pubblik&Vos ontwikkeld. Als horeca exploitant werd Hanex Hospitality, een bedrijf met Brabantse horeca roots.…
NordCap maakt het verschil
NordCap Nederland is onderdeel van de NordCap Group, een groothandel en fabrikant voor grootkeukens waar nét even met een andere blik naar bijzondere en innovatieve keukenoplossingen gekeken…
Seoul Sista zet de gast aan het koken
Bij Seoul Sista wordt er natuurlijk gekookt voor gasten. Maar het allerbelangrijkste van de experience hier is de Koreaanse barbecue die is ingebouwd in elke tafel. Hier kan iedereen zijn of…
Ventuno, een Skylounge op de 21e etage waar naast glamour de efficiëntie centraal staat
Ramez Ramzy is een horeca entrepreneur met meer dan 30 zaken in zijn portefeuille met meer dan 450 medewerkers allemaal in de regio van Amsterdam. Eind 2022 nam hij de exploitatie van de…