Komt de digitale keuken er ooit?
Als je vaak schrijft en vertelt over foodtrends, dan ligt de belofte van technologie nooit ver weg. Ooit kookt de keuken voor ons. Een druk op de knop en klaar is Kees. Maar goed, iedereen die…
Snelheid en smaak
Bij Lantaren Venster in Rotterdam speelt de keuken een sleutelrol in het creëren van een unieke ervaring voor bioscoop- en concertgangers. Chef Abe Commijs, die sinds enkele maanden aan het…
Een keuken die nooit stil staat
Bij TivoliVredenburg in Utrecht komt alles samen: muziek, mensen en daar hoort ook lekker eten bij. In 2024 hadden ze 1,5 miljoen bezoekers, 1800 concerten in allerlei genres in zes…
‘Water’ een belangrijk ingrediënt in de gastronomie’
Water. Het komt als vanzelfsprekend uit de kraan. Maar water is in elke regio anders en dat kan een hele grote invloed hebben op hoe je gerechten smaken en er uit zien. Én hoe lang je…
Zorg voor openheid in het design
Rein Rambaldo is horeca-ondernemer en designer. Van zijn hand kwamen o.a. interieurs van zijn eigen MaMa Kelly in Den Haag en Amsterdam, Miss Jones in Voorburg en recent werkt hij met…