Woertman Nederland B.V.

Woertman Nederland is als gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur ruim 40 jaar actief op de Nederlandse markt. We zijn centraal in Nederland gevestigd (bedrijvenpark Het Klooster, Nieuwegein) en we hebben een eigen landelijk dekkende servicedienst.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende kwaliteitsapparatuur:

 •  Sanomat slagroomautomaten
 •  Zummo sinaasappelpersen
 • Vitamix blenders
 •  Panasonic magnetronovens
 • Winterhalter vaatwassystemen

We hechten veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur aan onze klanten. Maar voor ons houdt het hierbij niet op. Een goed, passend advies vooraf én een perfecte service achteraf vinden wij minstens net zo belangrijk.

Betrouwbaar
Onze medewerkers zijn helder in hun communicatie, geven een eerlijk advies en realiseren gemaakte afspraken. De wensen van onze klanten staan altijd centraal: we denken met je mee en geven een duidelijk advies, passend bij jouw budget en onderneming.

Kwaliteit
Wij bieden kwalitatief hoogwaardige apparatuur die bedrijfszeker is en lang mee gaat. Zo kun je als ondernemer altijd rekenen op een aanbod van apparatuur met een hoge kwaliteitsstandaard en gebruiksvriendelijkheid.

Snel
Ook snelheid is kenmerkend voor onze werkwijze. Denk hierbij aan snel offreren, leveren, repareren en jou te woord staan. Uiteraard zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan kwaliteit en zorgvuldigheid.

 

Contactformulier

  Adres

  4e Garnizoensdok 8
  3439JD Nieuwegein, Utrecht