Winterhalter Nederland B.V.

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Winterhalter. Op het gebied van professioneel vaatwassen staat deze naam gelijk aan de hoogste kwaliteit. Voor hoogwaardige reiniging en hygiëne. Voor maximale betrouwbaarheid tijdens het hele wasproces. Dit is de standaard die we voor onze producten hebben gesteld. En de belofte die we onze klanten maken.

Totaaloplossing op maat
Winterhalter heeft een compleet systeem dat bestaat uit al de onderdelen die belangrijk zijn voor het vaatwasproces. Hieruit hebben we een op maat gemaakte oplossing voor elke klant ontwikkeld. Perfect aangepast aan de individuele situatie en de eisen en voorkeuren van de klant. Effectief, veilig, zuinig en geschikt voor de toekomst.

Kracht in innovatie
We investeren in onderzoek en ontwikkeling om nog betere oplossingen te vinden voor onze klanten: innovatieve producten, nieuwe bedrijfsmodellen, digitaal aanbod. En zo spelen we een actieve rol in het vormgeven aan de toekomst van het professioneel wassen.

Betrokkenheid in betrouwbaarheid
Goed advies. De zoektocht naar de perfecte oplossing. Eersteklas service. Winterhalter doet alles in zijn macht om zijn klanten als professioneel partner ter zijde te staan. We kijken en luisteren en we doen aanbevelingen en lossen problemen op. En we zijn er altijd als de klant ons nodig heeft. Winterhalter is in elke situatie betrouwbaar.

 

Contactformulier

    Adres

    Muntstraat 22
    4903PA Oosterhout, Noord-Brabant