Tessu Nu-Air

Tessu Nu-Air is specialist in grootkeukenventilatie en levert een compleet programma waarmee in alle gevallen een perfecte en gezonde werkomgeving kan worden gerealiseerd; van complete ventilatiesystemen, ontgeuringstechniek en luchtbehandeling tot maatwerkproducties voor uiteenlopende bedrijven in de horeca, industrie en dienstverlening.

Door middel van deskundig advies, intensieve projectbegeleiding en een uitmuntend serviceapparaat levert Tessu Nu-Air uitsluitend betrouwbare installaties van hoge kwaliteit. De systemen worden volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Zij onderscheiden zich door duurzaamheid, compleetheid en betrouwbaarheid.

Bij Tessu Nu-Air draait het altijd om lucht
Tessu Nu-Air is dé specialist in luchtbehandelinginstallaties. Wij leveren een zeer uitgebreid programma. Van complete ventilatiesystemen voor horeca en grootkeukens tot maatwerkproducties voor uiteenlopende bedrijven. Innoveren is bij ons vanzelfsprekend. Wij lopen dan ook voortdurend voorop met nieuwe toepassingen. De systemen worden overigens in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd en onderscheiden zich door duurzaamheid, compleetheid en betrouwbaarheid. Onze adviseurs komen vrijblijvend op locatie om een creatief ontwerp te kunnen realiseren. Bovendien staat onze intensieve projectbegeleiding garant voor een efficiënt verloop van alle projecten. De monteurs van Tessu Nu-Air zijn gespecialiseerd in het installeren van de meest uiteenlopende ventilatiesystemen. Verder bieden wij een 24/7 storingsdienst met landelijke dekking. Wilt u meer weten of wilt u referenties van ons, neem dan gerust contact op.

Contactformulier

    Adres

    Bolderweg 57
    1332BA Almere, Flevoland