NordCap Nederland

Categorie: Fabrikanten, Leveranciers, Service en onderhoud
Marktsegmenten: Bedrijfsrestaurants, Horeca, Instellingen, Retail
Specialisatie: Keukenapparatuur, Keukenventilatie, Koude keuken, Spoelkeuken, Warme keuken

Dé groothandel en fabrieksvertegenwoordiging voor commerciële koeltechniek, kook- en spoelapparatuur, al meer dan drie decennia op de markt. Met meer dan 8.000 artikelen bevat onze collectie het compleetste assortiment voor de gastronomie, catering- en horecabedrijven en de winkelinrichting. Wij onderscheiden ons door vier factoren: advies, kwaliteit, in combinatie met voorradige producten en service.

Op deze manier vertrouwen steeds meer klanten op ons! Of het nu om de vakhandel gaat, om planners, architecten of de industrie: ze hebben allemaal in de loop der tijd geprofiteerd van de deskundigheid en continuïteit van NordCap. Maar naast continuïteit wordt er ook altijd innovatie verlangd. Vooral bij speciale oplossingen op maat o.a. voor de winkelinrichting staan we onze partner terzijde met raad en daad. Bovendien worden energiezuinige oplossingen steeds belangrijker. Vandaag de dag zijn we op dit gebied al met een groot aantal innovatie technologieën uitstekend opgesteld en willen we ook in de toekomst vooroplopen.

Merken
Wij vertegenwoordigen zeer gerenommeerde merken van fabrikanten van koel- en vriesapparatuur, zoals: AKE, Ideal, Nuovair, Alpeninox, Fogal, Viresmo, ISA, Mercatus, Normann, Moretti Forni, Technoeka, Moduline enz. Naast onze stekkerklare producten kunnen wij ook diverse koel- en vriesoplossingen op maat aanbieden met bijbehorende logistieke diensten.

 

Contactformulier

     

     

    Adres

    Kanaaldijk 34
    2741PA Waddinxveen, Zuid-Holland