Metos B.V.

Al bijna honderd jaar werken wij in de grootkeukens. Dankzij onze expertise opereren wij in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, de horeca, het onderwijs, de sector marine en in de retail.

Onze expertise
Alles draait bij Metos om keukens. Wij voorzien in totaal oplossingen, losse producten en hebben onze eigen service en onderhoud afdeling. We verzorgen alle installaties van zowel de losse apparatuur, als het totale keuken concept.
 
Wij zien de keuken als de centrale plek van ondernemingen, instellingen en restaurants. Deze speelt een belangrijke rol en combineert beleving met hedendaagse technieken. Het is een plek waar mensen moeten kunnen presteren. Ergonomie, veiligheid en duurzaamheid vormen de basis waarop gastronomie kan floreren.

Onze visie
Bij Metos worden we gedreven door innovatie en de passie voor verbetering. Dat beperkt zich niet tot het steeds blijven optimaliseren van ons aanbod in apparatuur, maar zit vooral in onze filosofie over verschillende keukens. Wij geloven dat elke keuken een intelligente en doordachte productieruimte moet zijn. Op maat van ieders horeca uitdaging, wensen of benodigdheden. Dit vraagt om slimmere oplossingen. Vanuit onze ervaring en kennis kunnen wij complete keukenconcepten ontwerpen, de beste apparaten selecteren, ergonomische routing aanbrengen en zorgen dat iedereen het beste kan presteren in de keuken.

Contactformulier

    Adres

    Birnieweg 2
    7418HH Deventer, Overijssel