MEIKO Nederland B.V.

MEIKO is al meer dan 90 jaar specialist in vaatwas-, reinigings- en desinfectietechniek. Wij leveren schone oplossingen voor de meest uiteenlopende segmenten. Van horecagelegenheden tot ziekenhuizen, van bakkerijen en slagerijen tot zorginstellingen, van (inflight) catering tot scheepvaart. Overal waar professioneel moet worden afgewassen, kom je MEIKO tegen.

Vanaf zijn oorspronkelijke thuisbasis in Offenburg is MEIKO op dynamische wijze uitgegroeid tot een wereldwijd merk. Nu heeft het aandelen in 10 bedrijven in Duitsland, 6 in de rest van Europa en 6 over zee, wat MEIKO’s schone oplossingen over de hele wereld beschikbaar maakt. Of het nu in Berlijn of München, Parijs of Wenen, de VS of China is: MEIKO is in elke grote sector aanwezig: restaurants en ziekenhuizen, luchthavens, cruiseboten en bij Formule 1 races.

Doorlopende verbetering
Wij zijn nooit helemaal tevreden met wat we al hebben bereikt. We blijven eraan werken onze producten en ons bedrijf te verbeteren op het gebied van effectiviteit en efficiëntie. Dit proces begint bij ons: de werknemers van MEIKO wereldwijd.

Ons managementsysteem weerspiegelt deze eisen en waarden en biedt een kader voor het stellen van doelen, de realisering ervan en de regelmatige controle van de effectiviteit en efficiëntie. We laten de effectiviteit van onze organisatie regelmatig controleren door gerenommeerde, onafhankelijke instellingen.

 

Contactformulier

    Adres

    Aploniastraat 40
    3084CC Rotterdam, Zuid-Holland