Hoshizaki-Gram Benelux

Betrouwbaarheid, duurzaamheid en energie-efficiëntie staan centraal in ons ontwerpproces. Generaties Hoshizaki en Gram ingenieurs hebben ons geholpen een internationale reputatie op te bouwen voor goed ontworpen producten van hoge kwaliteit.
De fusie met koelspecialist Gram Commercial heeft geleid tot een combinatie van de genialiteit van de Japanse techniek en de intelligentie van Deens design. Onze samenwerking heeft geleid tot ’s werelds meest betrokken, innovatieve en verantwoordelijke fabrikant van koudetechniekoplossingen.

Samen blijven we de mogelijkheden verkennen. Dankzij de in de thuisbasis Japan opgebouwde reputatie van het bedrijf op het gebied van innovatie en consistente kwaliteit, begonnen bedrijven uit de hele wereld om onze producten te vragen. En Hoshizaki is met de expansie, eerst in Azië, Amerika, vervolgens Europa en onlangs nog het Midden-Oosten en Afrika, uitgegroeid tot een echte wereldwijde onderneming die klanten in meer dan 100 landen bereikt.

Wij menen dat innovatieve technologie bedrijven kan transformeren en levens kan veranderen zonder onze planeet aan te tasten en we beloven grenzen te overschrijden in het streven naar een duurzame toekomst voor onze industrie en ten voordele van de natuur.
Hoshizaki streeft ernaar een duurzame toekomst te creëren met baanbrekende, energie-efficiënte apparatuur ondersteund door een wereldwijd netwerk van bekwame technici.

 

Contactformulier

    Adres

    Twentepoort West 62
    7609RD Almelo, Overijssel