BWT Nederland BV

Water is onze passie! Uw specialist voor perfect water in de keuken, de bakkerij en de gastronomie

BWT water+more, als deel van de internationale BWT-groep, staat voor “state of the art” oplossingen voor Horeca, gastronomie en vending.
Of het nu wordt gebruikt voor stomen, bakken, spoelen of vending, wij zien het als onze missie om een constante geoptimaliseerde waterkwaliteit van de hoogste sensorische kwaliteit te leveren voor professionals in de gastronomie. Daarvoor hebben onze ingenieurs het wereldwijd grootste productassortiment moderne oplossingen voor wateroptimalisatie ontwikkeld.

Van compacte installaties voor het professionele segment tot slimme reservoirpatronen voor de koffiemachine thuis, onze veelzijdige filtersystemen beschermen tegen kalkaanslag en verwijderen gegarandeerd alle storende off-flavour bestanddelen in het leidingwater. Voor efficiëntie in het hele bereidingsproces in gastronomische ondernemingen dankzij de duurzame machinebescherming, lage onderhoudskosten en betrouwbare levensduur. Maar onze intelligente, krachtige optimalisatie kan nog meer. Als eerste producent van waterfilters ter wereld besteden we ook aandacht aan de smaak en hebben we unieke filtersystemen ontwikkeld die alle soorten onbehandeld water veranderen in constant perfect water, onafhankelijk van de herkomst en samenstelling van het water. Naast filterpatronen, kunnen wij ook adviseren over waterontharders en compacte omgekeerde osmose toestellen.

Omdat wij geloven in de optimale dienstverlening kan u via de BWT Pro applicatie ook 24/7 informatie vinden over onze producten.

 

Contactformulier

     

    Adres

    Coenecoop 1
    2741PG Waddinxveen, Zuid-Holland