Smeva Group B.V.

Daar waar koelen en vriezen aan de hoogste eisen moeten voldoen, is Smeva op haar best. Duurzame koel- en vriesoplossingen die 24/7 optimaal werken. Of het nu gaat om een Smeva koeling of koelcel, u bent verzekerd van koelsystemen met continuïteit en temperatuurveiligheid tegen de laagste totale kosten. Geen concessies en geproduceerd in onze eigen fabriek, met een passie voor vers. Uiteraard met vakkundige installatie en service.

Altijd een koeloplossing die past
Smeva laat uw winkelconcept stralen, of het nu gaat om modulaire supermarkt zelfbedieningsmeubelen, displaykoelingen of luxe custom-made bedieningstoonbanken voor een slagerij (per jaar gemiddeld 72 stuks). Een Smeva koeltoonbank, koeling of koelvitrine zorgt ervoor dat vers voedsel ook echt vers en langer houdbaar blijft. Natuurlijk ontwikkelt met oog voor een aantrekkelijke presentatie en een verbeterde verkoopkans van uw producten. Onze koelmeubels dragen bij aan uw rendement en een duurzame samenleving. Een Smeva koelcel en vriescel zijn ook onmisbare onderdelen van optimale grootkeukentechniek. Altijd profiteert u van doordacht design en groot gebruiksgemak.

Wereldwijd actief op het gebied van koeltechniek
Smeva, opgericht in 1920, is samen met Geerlofs onderdeel van de internationaal toonaangevende Smeva Group. Met in totaal 300 medewerkers bieden wij samen wereldwijd innovatieve koeltechnische oplossingen voor de gehele versketen. Smeva levert aan supermarkten, visspeciaalzaken, slagerijen, zorginstellingen, tankstations en horecaketens. Overal levert Smeva de optimale bewaarcondities, beste koeltechniek en hoogwaardige service.

Contactformulier

    Adres

    De Aa 21
    5551NK Valkenswaard, Noord-Brabant