Horeca.com

Horeca.com is de toonaangevende leverancier van horeca apparatuur en benodigdheden op het web. Horeca.com levert duizenden merk producten, vrijwel direct uit voorraad. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste producten. Gemakkelijk besteld, razendsnel thuisbezorgd, tegen de beste prijzen en met de beste klantenservice. Horeca.com is een zusteronderneming van een van de grootste totaal-leveranciers in de Benelux op het gebied van horeca apparatuur, koeltechniek en grootkeukentechniek. Dit zusterbedrijf is al meer dan 40 jaar proactief in de markt en eveneens zeer gezond en succesvol en beschikt naast een zeer grote voorraad in eigen magazijnen, een eigen project- en tekenbureau, een eigen service- en plaatsing dienst voor zowel koeltechniek als grootkeukentechniek, ook over een eigen RVS maatwerk fabriek.

Ervaren en succesvol
Horeca.com is gespecialiseerd in het leveren via internet van, met name A-merk / 1e klas horeca apparatuur en benodigdheden tegen zeer scherpe internetprijzen, maar met winkel service. Onder andere door het aanzienlijke inkoopvolume en onze efficiënte systemen biedt Horeca.com een unieke beste prijs garantie.

Meer dan 30 webshops
Horeca.com gelooft in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting doen we daarom één ding: webwinkels exploiteren waar we trots op zijn. Inmiddels leveren we onze horeca apparatuur en horeca benodigdheden in de Benelux (maar ook in vele andere landen wereldwijd) via meer dan 30 gespecialiseerde webshops en 1 fysieke afhaallocatie. Een aanpak waarmee we al jaren op rij heel hard groeien.

Contactformulier

    Adres

    Atoomweg 66
    3542AB Utrecht, Utrecht