Beuk Horeca B.V.

Professionele horeca inrichting
Beuk Horeca is totaalleverancier en houdt zich bezig met de levering en service van Horeca-apparatuur, Koeltechniek & Grootkeukentechniek. Tevens leveren wij Horecameubilair, luchtbehandeling & airconditioning systemen, grootkeukengereedschappen en kleinmaterialen voor horeca, instellingen en bedrijfsrestauratieve voorzieningen.

Het grootste keukenapparatuur assortiment
Beuk Horeca biedt u een groot assortiment aan keukenapparatuur. U kunt bij ons terecht voor alle apparatuur in uw grootkeuken. Van ovens tot koel- en vriescellen en van keukengerei tot professionele vaatwassystemen. Voor kwaliteitsproducten en de beste keukenoplossing, gaat u naar Beuk Horeca. Bovendien is ons gehele assortiment in onze webshop te vinden.

Prestatie- en oplossingsgericht:
Beuk Horeca helpt haar opdrachtgevers om topprestaties te leveren door oplossingen te bieden op het gebied van o.a. HACCP-eisen, ARBO-eisen, bouwkundige eisen en mogelijkheden, comfort, duurzaamheid en energie-efficiëntie. Maatwerk oplossingen op basis van feiten en knowhow.

Continu verbeteren en ontwikkelen:
Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de hoekstenen van onze dienstverlening. “Operational Excellence” is de motor om onze processen en ons aanbod continu te ontwikkelen/verbeteren.

Talent aantrekken, behouden en ontwikkelen:
Beuk Horeca biedt een uitdagende ontwikkeling aan die individuen en teams in staat stelt hun volledige potentieel te bereiken en benutten

Duurzaam ondernemen:
Sociaal ondernemerschap, het verminderen van de impact op het milieu, ethische bedrijfsprincipes en veiligheid vormen de basis van onze dagelijkse activiteiten.

 

Contactformulier

     

    Adres

    Atoomweg 68
    3542AB Utrecht, Utrecht