Alto-Shaam Benelux

De professionele keuken
Alto-Shaam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kookapparatuur en kooksystemen die de kern vormen voor succesvolle en winstgevende foodservice programma’s in de verschillende bedrijfstakken van de commerciële voedselbereiding. Onze producten, die geleverd worden aan zeer uiteenlopende markten, garanderen het behoud van de voedselkwaliteit, dragen bij aan de terugdringing van afval en vermindering van energiekosten wat een snel rendement op de investering oplevert.

HALO HEAT®
Wij zijn marktleiders in kookapparatuur. Onze producten zijn ontworpen om het verbruik van energie en water te verminderen en innovatieve technologie zoals Halo Heat® toe te passen voor hoogwaardige eindresultaten. Lees hier meer over onze rijke geschiedenis, onze state-of-the-art vestiging, prijzen en waarderingen die wij hebben mogen ontvangen voor onze producten en diensten en onze samenwerking met de organisaties die bepalende zijn in de voedselindustrie.

Klanten op nummer 1
Alto-Shaam zocht naar oplossingen die essentieel zijn voor lucratieve foodservice- en retail activiteiten wereldwijd. Wij werken nauw samen met onze klanten om te innoveren en nieuwe producten te ontwikkelen die garant staan voor voedselbereiding van hoge kwaliteit terwijl vochtverlies van het product en energie- en arbeidskosten tot een minimum worden beperkt. Wij vinden het belangrijk onze klanten een hoger rendement op hun investering te kunnen bieden.

 

Contactformulier

     

    Adres

    Oostergracht 7a
    3763 LX Soest, Nederland